Доставата се врши преку компанијата КАРГО ЕКСПРЕС. При нарачката имате можност да ги изберете следните опции:

  • Достава до дома на вашата односно на адресата на примачот;
  • Подигнување од канцелариите на Карго Експрес во местото за испорака

Важно: Рокот за подигнување на пратката изнесува три дена, по што пратката се враќа на адреса на Урбан Небула.

Во зависност од вредноста на нарачката доставата може да биде со доплата или бесплатна :

  • Доставата чини 130 денари за пратки со вредност пониски од 1.500,00 денари;
  • Доставата е бесплатна доколку вредноста на нарачката е над 1.500,00 денари