Интервју со Зоран Милошевски

Интервју со Зоран Милошевски

Зоран Милошевски е автор на четири научно-фантастични романи „Сага за Тројство“, „Истапени сечила“, „Бунар оловни солзи“ и  „За Грст пекол“. Примерок од неговите дела од серијалот „Последна граница“ можете да нарачате  на  https://bit.ly/3XBLTlm и истите ќе ги добиете со посвета од авторот. За љубопитните следачи на Урбан Небула, Зоран Милошевски одговара на неколку згодни и […]

Read more

Дали е едноставно да се продава бебешка облека на интернет ( читај кај регистрирани трговци)

Дали е едноставно  да се продава бебешка облека на интернет ( читај кај регистрирани трговци)

Верувале или не, интересен е податокот дека луѓето поретко и со доза на резерва се однесуваат кога станува збор за купување на бебешка облека од интернет. Напоменуваме дека станува збор за регистрирани, познати и проверени продавачи на бебешка облека, кои сепак најголемиот дел од своите залихи го трошат во физичките продавници, каде потрошувачите можат да […]

Read more

За новогодишните честитки

За новогодишните честитки

Да постојат и такви 🙂 Не се тоа роденденски, осмо мартовски или свадбени, туку напротив новогодишни честитки. Тие се тие честитки, што во денешно време во 90% се заменети со стандард СМС или Viber порака, со која на сите пријатели, непријатели, познаници, роднини и соседи им ги честитаме новогодишните и божиќните празници. Или уште полесно […]

Read more

Што да подарите за Нова Година

Што да подарите за Нова Година

Кој подарок да се избере за која пригода е прашање со кое секој од нас барем еднаш се соочил како предизвик. Убавината на подарувањето се крие и кога тоа го правиме без посебен повод, причина или очекување од личноста на која подаруваме. Месецот Декември е сигурна најава за наближувањето на Нова Година, а тоа значи […]

Read more