-15%
Ново

Мачето Марко и кучето Дарко

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 272.00 ден.

Најубавото чувство на светот е чувството кога ќе му помогнеме на некој кој е во неволја. А кога ќе му понудиме дом сме направиле вистинска магија.

2 на залиха

Спореди
K01 008. 2 на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Обем: 20 колорни илустрирани страници со текст + корица.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.