-15%
Ново

Лисичката плетачка

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 272.00 ден.

Песничка распослана на 18 шумски страни
за најдобрата и наjмилната плетачка во шумата.

4 на залиха

Спореди
K01 007. 4 на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Обем: 20 колорни илустрирани страници со текст + корица.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.