-15%
Ново

Дрвото на животот

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 272.00 ден.

Да ја чуваме природата.Таа ни припаѓа нам и на сите живи суштества на нашата планета.

3 на залиха

Спореди
K01 002. 3 на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Обем: 20 колорни илустрирани страници со текст + корица.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.