-15%
Ново

Пријателство

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 272.00 ден.

Приказна за едно необично пријателство помеѓу малиот Стефан и еден мил штрк.

1 на залиха

Спореди
K01 010. 1 на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Обем: 20 колорни илустрирани страници со текст + корица.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.