-15%
Ново

Зграда бр.16

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 272.00 ден.

Дали сте знаеле дека децата имаат моќ секој ден да бидат различен херој?!
Хероите од зграда број шеснаесет,
сите се седумнаесет.
Секој ден различен херој,
сите желби исполнети на број.

4 на залиха

Спореди
K01 011. 4 на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Обем: 20 колорни илустрирани страници со текст + корица.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.