-15.2%
Ново

Го видел ли некој другото зајаче?

Original price was: 790.00 ден.Current price is: 670.00 ден.

На првите две страници од Го видел ли некој другото зајаче? се насликани картички за играта Најди го двојникот/Меморија. Само една од картичките е отворена.
Зајак. „Зајко го бара другото зајаче“, се вели. На следните две страници, отворена е уште една картичка што открива црвен авион. „Но, наоѓа авион.“ Одеднаш се нурнуваме во светот на играта и го гледаме зајакот во црвениот авион во потрага по неговиот пар.
Маранке Ринк ја раскажува приказната за ова потрага небаре детето ја замислило за време на играта: преполна со апсурдни пресврти, кралеви, змејови, авиони, автомобили и чамци. И сите овие имаат идентичен двојник таму некаде. Белината на страниците се комбинира со свежи бои, па илустрациите се свежи и јасни.
Вистинските картички за игра на задната корица ја дополнуваат оваа иновативна книга.

1 на залиха

Спореди
K01 012. 1 на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Го видел ли некој другото зајаче? – Маранке Ринк и Мартајн ван дер Линден
За оние што сакаат да создаваат приказни низ игра.
Возраст: 3+
ISBN: 978-608-66218-1-0