-15%
Ново

До небото и назад

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 272.00 ден.

До небото и назад е приказна за детската безусловна љубов, бидејќи децата даваат и љубат од срце, без да мерат колку дале и колку треба да земат.
Детето кое е сакано, љубовта ја гледа и наоѓа во сè околу себе. Во детските очи сите сме еднакви.
Всушност, децата се најдобри учители на патот до љубовта.

3 на залиха

Спореди
K01 030. 3 на залиха Не е достапно , . , , , , , .

Опис

Автор: Ана Јовковска

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.