-7.7%

Органско ќебе

600.00 ден

Органското ќебенце е идеална прекривка за вашите бебиња додека спијат.
Не ја иритира кожата и овозможува нејзино дишење, па таа може да ја апсорбира влагата и многу брзо се суши.
Органската облека е облека произведена од материјали кои се растени органски според стандардите за органска агрокултура, не се валка лесно и практично не собира прашина.

1 на залиха

Спореди
P00 014. 1 на залиха Не е достапно . , , , , , , .

Опис

Органик ќебето е  дел од програмата на производи од органски памук на  Ready Group од Србија.

Органик ќебето е неправено од 100% органски памук.