-14.9%
Ново

Кој сакаш да бидеш- тврд повез

Original price was: 770.00 ден.Current price is: 655.00 ден.

Што сакаш да бидеш?
Во каков свет живееш?
Што ти раскажуваат?

Ева има дванаесет години и многу е љубопитна и има безброј прашања на кои неможе да најде одговор.
Но…што ако одговорите не се тоа што е навистина важно?

2 на залиха

Спореди
K01 026. 2 на залиха Не е достапно , . , , , , .

Опис

Кој сакаш да бидеш – Карло Фрабети
Возраст: од 9 години
Тврд повез