Ново

Лепчето што расте

320.00 ден

Од сон сите дечиња
мирис сладок ги буди –
баба златни печива
на масата им нуди.
Ѓевречиња, кифлички,
меки кроасани,
пеат низ кујната
од сите страни!

Нема на залиха

Спореди
K01 006. Нема на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Обем: 20 колорни илустрирани страници со текст + корица.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.