-15%
Ново

Магичното писмо

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 272.00 ден.

Магичното писмо е интерактивна сликовница која својот крај го презентира како боенка.

Низ целата песничка детето може да биде изненадено од развојот на идејата, па сѐ до посакуваната желба на мачето Црно, главниот јунак во приказната, желба која ќе го активира детето да се внесе во црно-белиот свет од една страна и светот на боите, од друга.

3 на залиха

Спореди
K01 029. 3 на залиха Не е достапно , . , , , , , , .

Опис

Автор: Неше Рамовиќ

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.