-14.9%
Ново

Магла – мек повез

Original price was: 630.00 ден.Current price is: 536.00 ден.

„Магла” е интересен детски авантуристички роман во кој се зборува за животот на момчето блатар по име Клеј како и за неговите авантури во детството. Клеј е момче кое на пет години е оставено само, дете сираче, кој се одлучува  својот живот да го помине скитајќи по улиците на Лондон. 

Еден ден Клеј дознава дека во Лондон се очекува циркус каде ќе има повеќе интересни настапи меѓу кои ќе има и волк- единствениот останат волк во Велика Британија.

Токму ова предизвикува интерес и љубопитство кај него, па се обидува да пронајде начин за да го погледне волкот. Клеј без двоумење се втурнува во новата, возбудлива  авантура исполнета со разни доживувања. 

Што ќе се случи со Клеј и Магла оставаме да дознаете сами.

 

2 на залиха

Спореди
K01 019. 2 на залиха Не е достапно , . , , , , .

Опис

Магла – Марта Палацези
Возраст: од 8 до 13 години
Мек повез