-14.9%
Ново

Мрежа- мек повез

536.00 ден

Книгата ,,Мрежа” е наменета за деца -тинејџери, но може да ја прочитаат и родителите.

Во книгата се раскажува за две момчиња по име Даниел и Елија, како и за девојката по име Магдалена.

Тие ненадејно се наоѓаат во шумата сами, без храна, без вода и без мобилен телефон, а така остануваат за да се прифатат самите себе.

2 на залиха

Спореди
K01 021. 2 на залиха Не е достапно , . , , , , , , , .

Опис

Мрежа – Сара Алегрини
Возраст: од 13 години
Мек повез