Навлака за наочари -лева страна

255.00 ден

Овие навлаки за наочари се погодни за детски модели на наочари кои не се пошироки од 10 цм.

Навлаките одат во сет од две парчиња со ист дезен.

Помагаат при третирање на  амблиопија (мрзливо око), и се носат обично на страната каде е доминантното око.

Напомена: Користете ги навлаките за наочари исклучиво по претходно добиена насока/препорака на лекар/офталмолог.

Спореди
010. На залиха Не е достапно . , , , .

Опис

Големината на една навлака е 5.2х10цм.

Истите можат да се исперат и користат повторно.

Стил: за лево око

Дополнителни информации

дезен

зајче, панда, слонче

Боја

розова, сина