Навлака за наочари -десна страна

255.00 ден

Овие навлаки за наочари се погодни за детски модели на наочари кои не се пошироки од 10 цм.

Навлаките одат во сет од две парчиња со ист дезен.

Помагаат при третирање на  амблиопија (мрзливо око), и се носат обично на страната каде е доминантното око.

Напомена: Користете ги навлаките за наочари исклучиво по претходно добиена насока/препорака на лекар/офталмолог.

Спореди
010-1. На залиха Не е достапно . , , , .

Опис

Големината на една навлака е 5.2х10цм.

Истите можат да се исперат и користат повторно.

Стил: за десно око

Дополнителни информации

дезен

дино, еднорог, зајче, мајмунче, маче, панда, пингвин, пингвини, слонче

Боја

розова, сина