Персонализирано шаторче

4,600.00 ден

Детско шаторче кое одговара за деца на возраст од 0 до 6 години

➡️Шаторче со 4 агли
➡️Прозорче со ролетна
➡️Мат подлога со дебелина 1.5цм, 1х1м

🎁Вклучени ПОДАРОЦИ кои следуваат со овој модел се:
Пом пом топчиња на влезни вратички,
4 пердувчиња на стапчиња,
Двојно платно на влезни вратички,
Бродско јаже

Од понудената опција на подароци Ве молиме да изберете еден:
⇒ Облаче перниче,
⇒ Принт на име на детенце,
⇒ 3 знаменца над влезни вратички

За изборот на дезен, можете да изберете од еднобојните бои видливи од палетата на бои подолу,
или пишете ни го бројот на дезенот (означен во горниот десен агол на сликата).

Димензии: Долен дел за игра 1х1м, Реална висина на платно 1.2м, Должина на стапчиња 1.6м

Овој производ се изработува само по нарачка, и за истиот важи поразлична Политика на работење, која можете да ја прочитате подолу.

Испораката на овој производ е во рок од 2-7 работни дена, од денот на нарачување.

Спореди
SH0 008-1-1. 3 на залиха Не е достапно . , , , , , .

Опис

Производот е изработен од памук (Lux Runforce 100% памук).
ЗА ОВОЈ ПРОИЗВОД ВАЖИ СЛЕДНАТА ПОЛИТИКА НА РАБОТЕЊЕ
—> Производите се изработуваат по нарачка и нема можност да се замени/врати (член 50 од Законот за потрошувачи)
—> Откако нарачката е примена и проследена на изработка нема можност да се откаже (Член 96, став 1 од Законот за потрошувачи) бидејќи производите се изработуваат по нарачка.
—> Во случај на откажување или неподигнување на пратката надлежна е правна служба.
—> Промена на бојата на нарачаниот производ е можна за најмногу 1(еден) час откако нарачката е примена.
—> Во случај да нарачувате за друго лице, и тоа лице не ја подигне пратката, Вие сте обврзани да ја подигнете.
—> Рокот за подигнување на пратката е 4 работни дена од денот кога ќе Ве известиме дека пратката е испратена. Доколку од било која причина, лично не сте во можност да ја подигнете пратката,
било кое полнолетно име со негова лична карта може да ја подигне пратката. Доколку пратката не биде подигната во погоре споменатиот рок, случајот: се проследува на правна служба;
се плаќаат казнени пенали, односно сумата се дуплира; плус дополнителни трошоци.
—> Со оставање податоци за нарачка потврдувате дека се согласувате со Политиката на работење.

Дополнително покрај основниот производ може да се нарача:
Медиум шаторче (висина платно 1.4, долен дел за игра 1.1х1.1м) +750 ден
Големо шаторче (реална висина 1.65м, дел за игра 1.2х 1.2м ) +1000 ден
Подлога со дебелина 1.5цм (700/900ден) Подлога во форма на перничиња (1000/1200 ден)
Кружна подлога со пом пом топчиња (800/1000 ден) Бушава подлога (1900/2100)
Прозорче (300 ден) Ролетна (100 ден) Завеси на прозорче (200 ден)
Предна страна со 2 лица (2 материјали) (450 ден)
Печатење на име на детенцето или омилен цртан филм (А4 формат-400; А3 формат 600 ден)
Цветни декорации (750 ден) Корпа за играчки еднобојна со висина 65 цм (750 ден)
Двобојна корпа за играчки висина 65 цм (950 ден) Внатрешен или надворешен џеб (150 ден)
Перниче во форма (ѕвезда, облаче, срце) (400 ден)
Перниче со принт омилен цртан лик или што сакате (А4 формат 650/ А3 формат 890)
Перниче со пом пом (450 ден)
Dream catcher декорација (600 ден)
Знаменца или пердуви на стапчиња (4 парчиња – 300 ден)

Дополнителни информации

Боја

бела, зелена, малина, розова, светло сива, сива, тегет, тиркизна, црвена, црна