-12.5%

Последна граница – Книга ВТОРА: Бунар оловни солзи

350.00 ден

По падот на замокот Вечна карпа и поразот на Големата Куќа Рико, војводата Анести Симон Рико со преостанатите следбеници пронаоѓа прибежиште кај Големата Куќа Максимилијан.
Тоа не ги спречува нивните заколнати непријатели, Големата Куќа Антона, да ги гонат до самиот крај на светот, сè додека последниот припадник на Големата Куќа Рико не е избришан.
Втората книга од научнофантистичната авантура крие и изненадувања за овие ривали. Од пеплиштата на Вечноста се издигнуваат нови непријатели, подготвени на сè за да ја остварат својата цел. А, тука е и мистериозното Братство на Интервентите и нивните верни Сенки.

4 на залиха

Спореди
K01 034. 4 на залиха Не е достапно , . , , , , , .

Опис

Авторот Зоран Милошевски е роден  во 1981 година во Битола.
Основно и средно образование завршил во Ресен, дипломирал на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје.
Живее и работи во Ресен, Македонија.
„Сага за Тројство“ е негово прво објавено дело.
Вториот дел од серијалот е наречен „Бунар оловни солзи“ излезе од печат во септември 2021.
Голем љубител на пишаниот збор, која љубов несебично ја споделува со читателите преку своите дела.
Во своите научно фантастични романи тој многу вешто открива нови светови, отвара многу прашања, создава херои кои денес очигледно ни недостасуваат
и пред се раскажува приказни кои никако нема да Ве оставаат рамнодушни.