-15%
Ново

Празнина

Original price was: 980.00 ден.Current price is: 833.00 ден.

Јулија има голема празнина
и ништо не ѝ се допаѓа.
На илјадници начини се обидува да ја пополни, да ја избрише.
Ќе успее ли во тоа?
Животот е полн со средби. Но, и со загуби.
Понекогаш овие загуби се безначајни, како кога ќе изгубиш молив или лист хартија.
Но, има и поинакви загуби, како кога ќе изгубиш нешто што ти е важно – здравјето или сакана личност.
Празнина е книга што ни зборува за нашата способност да се бориме или да се справиме со неволјите, но и да ја пронајдеме смислата на животот.

5 на залиха

Спореди
K01 014. 5 на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Празнина – Ана Лјенас
За тебе, за да го најдеш она што го бараш.
Возраст: 7+
ISBN: 978-608-66218-3-4

Ана Лјенас е родена во Барселона. Таа е арт-терапевт, специјализирана за уметност и емоционална едукација, авторка и илустраторка на книги што им помагаат и на големите и на помалите да се нурнат во светот на своите емоции.