Ново

Сложувалка Мачето Марко и кучето Дарко

300.00 ден

Сцена од сликовницата мачето Марко и кучето Дарко.

3 на залиха

Спореди
KS 1 001. 3 на залиха Не е достапно , . , , .

Опис

Категорија: 3+
Кутија во форма на Куќичка: 10x10x12 cm.
Сложувалка: А4 формат 24 парчиња (колор+пластификат)
Матерјал: ЕКО картон