-15%
Ново

Танцот на природата

Original price was: 320.00 ден.Current price is: 272.00 ден.

Слобода е танц со пчелите. Слобода е танц со пеперутките, со верверичките, со зајчињата и листовите, со ветрот и шишарките, со јаготките и дрвјата…
Ева ќе запее и целата природа танцува. Секоја испеана песничка со љубов ја буди природата и таа, види чудо, танцува.
Арно, ама?! Не секогаш?!

4 на залиха

Спореди
K01 031. 4 на залиха Не е достапно , . , , , , , .

Опис

Автор: Ана Батева

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Формат: 21×21 см.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.