Тренерки Мина

600.00 ден700.00 ден

Големини за деца
ГолеминаВозраст
982-3 години
1043-4 години
1104-5 години
1165-6 години
1226-7 години
1287-8 години
1348-9 години
1409-10 години
14610-11 години
15211-12 години
15812-13 години
16413-14 години
17015 години
17616 години

Дводелни тренерки за девојчиња.

Впечатлива комбинација на сива боја со принт во црвена и црна боја. Принтот е  само на предниот дел на тренерката .

Удобноста на истите е резултат на високиот квалитет на материјалот од кој се направени – 100% памук.

Спореди
DZ30 013. На залиха Не е достапно , . , , , , , , .

Опис

Тренерките Мина се од домашно и докажано производство на Те-Ки текс.

Состав:

100% памук

Дополнителни информации

Големина

10, 12, 14, 2, 4, 6, 8