-15%
Ново

Тркалаланица

Original price was: 420.00 ден.Current price is: 357.00 ден.

Со „Тркалаланица“ можете да прошетате низ цела џунгла, да броите и да се насмеете на една животинска, весела прошетка.
Приказната е во песна, односно преку 10 животни ја открива нивната џунглеста авантура во складни, прошарани рими и музикален тон.
Она што е интересно и едукативно во пристапот е броењето низ мелодичност, и притоа „скусувањето“ од десет до едно животно на крајот, односно можноста за повторливо читање и учење на броевите од 1 до 10, како сосема погодна тема за деца од предучилишна возраст кога веќе може да се учат зборовите, животните, бројките…

4 на залиха

Спореди
K01 032. 4 на залиха Не е достапно , . , , , , , , .

Опис

Автор: Марта Чупевска

Сликовница за деца до предшколска возраст со едукативен карактер.
Сликовницата е укоричена со тврд повез.