Фатирани тренерки за деца- Unicorn

770.00 ден

Големини за деца
ГолеминаВозраст
982-3 години
1043-4 години
1104-5 години
1165-6 години
1226-7 години
1287-8 години
1348-9 години
1409-10 години
14610-11 години
15211-12 години
15812-13 години
16413-14 години
17015 години
17616 години

Фатирани дводелни тренерки за девојчиња.

Принтот е  на предната  страна  и на двата дела од тренерките .

Одличен избор за зимските денови.

Спореди
D30 033. На залиха Не е достапно , . , , , , , , , .

Опис

Тренерките  се од домашно и докажано производство на Те-Ки текс.

 

Дополнителни информации

Големина

10, 12, 14, 2, 4, 6, 8

Боја

розова, сива, црвена, црна