-15%
Ново

Ѕверче од бои

Original price was: 740.00 ден.Current price is: 629.00 ден.

Ѕверчето од бои не знае што му се случува. Направило карамбол со емоциите и сега треба да ја расправи мешаницата. Ќе умее ли да ги подреди радоста, тагата, лутината, стравот и спокојот?
Во моментов книгата е бестселер, кој ги помина границите и пропатува низ многу земји во светот.

4 на залиха

Спореди
K01 013. 4 на залиха Не е достапно , . , , , .

Опис

Ѕверче од бои – Ана Лјенас
Едноставна и забавна приказна, која ќе ги воведе децата и возрасните во фасцинантниот јазик на чувствата.
Возраст: 3+
ISBN: 978-608-66218-2-7
Ана Лјенас е родена во Барселона. Таа е арт-терапевт, специјализирана за уметност и емоционална едукација, авторка и илустраторка на книги што им помагаат и на големите и на помалите да се нурнат во светот на своите емоции, а нејзината илустрирана книга Ѕверче од бои е клучно дело во таа смисла.