ADURO – Монтажна справа за вежбање

690.00 ден

ADURO – Монтажна справа за вежбање има 4 нивоа за прилагодување на висина за да одговара на било кој модел на врата.
Вежбајте во домашни услови и постигнете резултати како да посетувате теретана.

Поставете ја справата под вратата, затегнете убаво додека шипката за седење не се зацврсти на своето место и започнете со вежбање. Делот кај што се поставуваат стаплата е прекриен со мек сунѓер, што обезбедува максимална стабилност, контрола и удобност.

 

1 на залиха

Спореди
SO 0002. 1 на залиха Не е достапно , . , , , , .

Опис

Состав :
Справата е изработена од армиран челик.
За поголема удобност и контрола на движењата, делот кај стапалата е обложен со сунѓер.