-26.6%

DINO EGGS

800.00 ден

За верните и храбри љубители на диносаурусите. 

Со чорапите од моделот DINO EGGS добивате шест поединечни уникатни дезени кои Ви  овозможуваат дури 15 различни комбинации, во зависност од тоа како ги комбинирате. 

Едно е сигурно – секое дете што сака диносауруси со мерак ќе си ги носи чорапите!

Квалитетот на материјалот е важен исто колку и дезенот. 

Овие чорапи се направени од: нема инфо 

Големина: 30.5-39

1 на залиха

Спореди
D DINO EGGS. 1 на залиха Не е достапно . , , , , , , , .

Опис

Овие чорапи со уникатни дезени се дизајнирани во Англија, а произведени во Турција.

Со чорапите на Sock Academy од брендот на United Odd Socks, внесувате свежина и шаренило во секој нов ден. 

И секако да не заборавиме, со овие шест уникатни чорапа  добивате можност за дури 15 различни и штосни комбинации. 

Но покрај уникатноста водиме грижа и за квалитетот. 

Овие чорапи се направени од: нема инфо