-14.1%
Ново

FOOT KANDY

790.00 ден

Суров факт е дека ако кон нешто што изгледа примамливо а вие чувствувате слабост, тогаш речиси сигурно не е добро за вас.
Затоа ги создадовме нашите  шарени и примамливи Foot Kandy.

Тие се чорапите што пленат со своето шаренило.

Но, и покрај големотo шаренило, што е содржано во секој од шесте дизајни, тие не доаѓаат со предупредување за здравјето.
Сосема спротивно.
Тие се повеќе од безбедни и топлината од истите оди директно до делот од телото каде што е најпотребно – вашите стапала!

Квалитетот на материјалот е важен, исто колку и дезенот.
Овие чорапи се направени од: 81% памук, 17% најлон, 2% еластин

Големина: 37-42

2 на залиха

Спореди

Опис

Овие чорапи со уникатни дезени се дизајнирани во Англија, а произведени во Турција.

Со чорапите на Sock Academy, од брендот на United Odd Socks, внесувате свежина и шаренило во секој нов ден. 

И секако да не заборавиме, со овие шест уникатни чорапа  добивате можност за дури 15 различни, неповторливи комбинации и уникатно претставување. 

Но покрај уникатноста водиме грижа и за квалитетот. 

Чорапите се направени од: 81% памук, 17%  најлон, 2% еластин