-11.2%

YOU ANIMAL

950.00 ден

Барате начин за да ја искажете бунтовноста што ја носите во себе?
Со дезените на чорапите од моделот You Animal веруваме дека ќе успеете во намерата да тивко а сепак забележително да ја изразите вашата бунтовност.

Сите шест дезени од овој модел претставуваат посебен животински отпечаток кој вие имате апсолутна слобода да го комбинирате така како што вас најмногу Ви се допаѓа.

Овој сет на чорапи е наменет специјално за стилски живот во урбаната џунгла, а Вие ќе бидете особено горди што ќе имате можност да овие  шест индивидуални дизајни ги претворите дури во 15 различни и чудесно диви комбинации. 

Квалитетот на материјалот е важен, исто колку и дезенот.
Овие чорапи се направени од : 78% памук, 20% полиамид, 2% еластан

Големина: 39-46

5 на залиха

Спореди
M ANIMAL. 5 на залиха Не е достапно , . , , , , , , , , .

Опис

Овие чорапи со уникатни дезени се дизајнирани во Англија, а произведени во Турција.

Со чорапите на Sock Academy, од брендот на United Odd Socks, внесувате свежина и шаренило во секој нов ден. 

И секако да не заборавиме, со овие шест уникатни чорапа  добивате можност за дури 15 различни, неповторливи комбинации и уникатно претставување. 

Но покрај уникатноста водиме грижа и за квалитетот. 

Чорапите се направени од : 78% памук, 20% полиамид, 2% еластин