ZEBRA

390.00 ден

За љубителите на дивината.
Со чорапите од моделот ZEBRA добивате 3 необични и хармонични комбинации со одлична шанса за мешање и несовпаѓање.

Замислете ги како пар со резервен чорап!
Многу позабавно од секојдневните здодевни чорапи!
Со овие три различни дезени нашите клиенти ќе можат да ја покажат својата индивидуалност.

Освен дезенот важен е и материјалот.
Овие чорапи се направени од: 71% памук, 26% полиамид, 1% метализирани влакна, 1% полиестер, 1% еластин

Големина: 30.5-38.5

15 на залиха

Спореди
D ZEBRA. 15 на залиха Не е достапно , . , , , , , , , .

Опис

Овие чорапи со уникатни дезени се дизајнирани во Англија, а произведени во Турција.

Со чорапите на Sock Academy, од брендот на United Odd Socks, внесувате свежина и шаренило во секој нов ден. 

И секако да не заборавиме, од само еден пар (со три  различни чорапа) добивате можност за три различни и неповторливи комбинации и уникатно претставување.

Покрај уникатноста, се грижиме и за квалитетот. 

Чорапите се направени од: 71% памук, 26% полиамид, 1% метализирани влакна, 1% полиестер, 1% еластин